Prodej bytu 3+1 s lodžií - Jablonec n/N., Jablonecké Paseky, ul. Vysoká

Cena

3 450 000 Kč

Upřesnění ceny

včetně provize

Ev. číslo zakázky

N50471

Popis nemovitosti

Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 s lodžií, o výměře 64,3 m2, který se nachází v 9. NP revitalizovaného bytového domu v ulici Vysoká v Jabloneckých Pasekách. Dům je situován v oblíbené lokalitě blízko Jablonecké přehrady, která je ideálním místem pro relaxaci i sportovní aktivity po celý rok. Ať už jste milovníci procházek, cyklistiky nebo vodních sportů, zde si přijdete na své. Naproti domu je zastávka MHD, která zajišťuje výbornou dopravní dostupnost do centra města i okolí.

Byt disponuje třemi prostornými pokoji a kuchyní, což poskytuje dostatek místa pro celou rodinu. Praktickým úložným prostorem v bytě je komora, v pokojích jsou parkety. Výhledy do zeleně z bytu přinášejí klid a pohodu, kterou oceníte v každodenním životě. K bytu také náleží sklepní kóje, která nabízí další úložné prostory. Byt je v původním, ale velmi udržovaném stavu, čerstvě vymalovaný a připravený k okamžitému nastěhování či rekonstrukci dle vašich představ.

Na přiložených vizualizacích si můžete představit, jak by mohl byt v budoucnu vypadat, úpravou dispozice, především obývacího pokoje a kuchyně, aby prostor byl komfortnější.

Dům prošel celkovou revitalizací, která zahrnovala nový výtah, plastová okna, novou výmalbu a nové stoupačky, což zaručuje moderní a bezpečné bydlení. Vytápění je zajištěno dálkově.

Tento byt je ideální volbou pro rodiny hledající bydlení v klidné a zelené části Jablonce nad Nisou s výbornou dostupností veškerých služeb. Neváhejte a přijďte se podívat na svůj nový domov!

Pro více informací a sjednání termínu prohlídek mě neváhejte kontaktovat. Pro své klienty zdarma zajišťuji konzultaci financování hypoteční specialistkou. Bez obav i pro Vás najdeme to nejvýhodnější řešení.
Jméno *
E-mail *
Telefon *
Zájem o nemovitost:
Zpráva

Typ nabídky

Prodej

Kategorie nemovitosti

Byty

Byty

3+1

Okres

Jablonec nad Nisou

Plocha užitná

64

Počet podlaží

9

Budova

Panelová

Poloha objektu

V bloku

Zástavba

Obchodní a obytná

Zařízený

Částečně

Komunikace

Asfaltová

Doprava

Silnice, MHD

Elektřina

230V

Odpad

Veřejná kanalizace

Lokalita

Vysoká 3306/82, Jablonec nad Nisou

Obec

Jablonec nad Nisou

Stav objektu

Dobrý

Umístění objektu

Klidná část obce

Energetická náročnost budovy

D - Méně úsporná

Bezbariérový

ne

Voda

Dálkový vodovod

Plyn

Plynovod

Topení

Ústřední dálkové

Sklep

ano

Podlaží umístění

9

Výtah

ano

Vlastnictví

Osobní

Ukazatel ENB

117

Podle vyhlášky

vyhláška 78/2013 Sb

Rok kolaudace

1980

Půdní vestavba

ne

Terasa

Ne

Plocha sklepu

2,00