Prodej stavebního pozemku, 1802 m2 - Liberec XIX-Horní Hanychov

Cena

10 812 000 Kč

Upřesnění ceny

včetně provize

Ev. číslo zakázky

N50456

Popis nemovitosti

Nabídka pro milovníky klidu a přírody, ale zároveň i městského pohodlí! Představuji Vám jedinečný stavební pozemek o výměře 1802 m2, který se nachází v jedné z nejvyhledávanějších lokalit Liberce – Horním Hanychově, přímo pod majestátným Ještědem.

Tento rovinatý pozemek se vyznačuje svou výjimečnou polohou a krásným přírodním prostředím. Na kraji pozemku protéká Slunný potok, který dodává místu nezaměnitelné kouzlo a klidnou atmosféru. Pozemek má nyní charakter zahrady, je osázen okrasnými keři a ovocnými stromy, přičemž v okrajové části se tyčí vzrostlé jehličnany. Na pozemku, který je udržovaný, pravidelně sekaný, se nachází zahradní domek/chata, ideální pro odpočinek a relaxaci.

Lokalita Horní Hanychov je známá svou výhodnou polohou – kousek od skiareálu Ještěd, který nabízí celoroční sportovní vyžití. V okolí se nachází zástavba rodinných domů a penzionů, což zajišťuje příjemné a bezpečné sousedství. Přímo u pozemku je průjezdová komunikace ulicí Požárníků, která nabízí snadný přístup k pozemku, a zároveň se v blízkosti nachází konečná stanice tramvaje a centrální parkoviště.

Podle územního plánu je tento pozemek určen pro "BU - bydlení všeobecné, plochy stabilizované". Nabízí se tedy široká škála možností využití – od výstavby rodinných či bytových domů až po hotely či penziony.

Liberec, město pod Ještědem, je nejen městem sportu, s blízkým ski areálem a Jizerskou magistrálou na druhé straně Liberce, ale také městem kultury, které nabízí bohaté společenské a kulturní vyžití. Pozemek se nabízí jako celek, nebo se dá rozdělit na dvě samostatné parcely.

Neváhejte a využijte této příležitosti! Pro více informací a prohlídku pozemku mě kontaktujte. Tento slunný pozemek v srdci Horního Hanychova čeká právě na Vás!

Pro své klienty zdarma zajišťuji konzultaci financování hypoteční specialistkou. Bez obav i pro Vás najdeme to nejvýhodnější řešení.
Jméno *
E-mail *
Telefon *
Zájem o nemovitost:
Zpráva

Typ nabídky

Prodej

Kategorie nemovitosti

Pozemky

Pozemky

Bydlení

Okres

Liberec

Plocha pozemku

1 802

Poloha objektu

Samostatný

Zástavba

Obytná

Komunikace

Asfaltová, Neupravená, Zpevněná

Doprava

Silnice, MHD

Elektřina

230V

Odpad

Septik

Lokalita

, Liberec

Obec

Liberec

Bezbariérový

ne

Voda

Dálkový vodovod

Plyn

Plynovod

Sklep

ne

Půdní vestavba

ne

Terasa

Ne