Prodej rodinného domu v Liberci, Horním Hanychově

Rezervace

Rezervováno

Ev. číslo zakázky

N50488

Popis nemovitosti

Hledáte své vysněné bydlení, kde se snoubí pohodlí, krásy přírody a zároveň chcete mít městský komfort na dosah ruky?

Prodej rodinného domu s krásnou zahradou se zurčícím potůčkem a tůňkou v Horní Hanychově, přímo pod majestátním přírodním parkem Ještěd, je Vaší možnou volbou.

Dům v přízemí nabízí velkorysý obývací pokoj, prostornou kuchyň, praktickou komoru, ložnici. Podkroví je zatím nevyužité a nabízí tři pokoje, což je ideální pro další rozšíření obytných prostor či vytvoření kreativních místností podle vašich představ. Pro představu, jak by mohl půdní prostor vypadat je vložena ve fotogalerii vizualizace. K původnímu domu byla přistavena prostorná koupelna a WC s toaletou a bidetovou sprchou a pisoárem, na druhé straně je kolna, kde je skladováno dřevo na zátop. A velmi praktická je venkovní terasa-krytý přístřešek s posezením a venkovní kuchyňskou linkou s přímým vstupem do zahrady.

Vytápění a ohřev domu zajišťuje plynový kotel, přičemž dalším zdrojem tepla jsou právě krbová kamna na dřevo v obývacím pokoji a kamna na vaření v kuchyni, které tomuto místu dávají tu správnou atmosféru.

Okrasná zahrada je plná různých jehličnanů, kvetoucích keřů, trvalek a skalniček, a po celou sezónu hýří všemi barvami. Nabízí odpočinková místa jako např. ohniště pro rodinné večery a posezení s přáteli. Nabízí prostor pro pěstování zeleniny na záhonech i ve skleníku.

V zadní části zahrady tvoří hranici pozemku potůček s kamennými přepady, který poskytuje osvěžení během letních měsíců. Dominantním prvkem je v přední části zahrady u vstupu k domu velký ořešák, který poskytuje stín a nezapomenutelnou atmosféru. Pozemek je oplocený a opatřený pojezdovou elektrickou bránou, s dostatečným prostorem k zaparkování aut, pro komfortní nájezd aut jsou použity zatravněné betonové tvárnice.

Umístění domu je přímo pod přírodním parkem Ještěd, což je ráj pro cyklistiku, skialpové túry a další venkovní aktivity. V této lokalitě naleznete jak rodinné domy, vilky, tak i malé penziony, které zajišťují pestrou paletu možností bydlení a rekreace. Sportovní areál Ještěd je oblíbený v zimě i v létě. Nedaleko se nachází konečná zastávka tramvaje, a zastávka Spáleniště, která jezdí napříč celým Libercem až do Lidových sadů, brány do Jizerských hor, odkud se snadno dostanete například do Bedřichova.

Tento dům je ideální pro rodiny, které hledají klidné bydlení v blízkosti přírody, ale zároveň chtějí mít městský komfort na dosah ruky.

Neváhejte a přijďte se přesvědčit na vlastní oči! Pro více informací a domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat přes poptávkový formulář. Vaše nové bydlení a s ním spojené dobrodružství začíná právě zde!

Pro své klienty zdarma zajišťuji konzultaci financování hypotéční specialistkou. Bez obav i pro Vás najdeme to nejvýhodnější řešení.
Jméno *
E-mail *
Telefon *
Zájem o nemovitost:
Zpráva

Typ nabídky

Prodej

Kategorie nemovitosti

Domy

Domy

Rodinný

Okres

Liberec

Plocha užitná

215

Plocha pozemku

1 861

Počet podlaží

2

Budova

Cihlová

Poloha objektu

Samostatný

Zástavba

Obchodní a obytná

Zařízený

Částečně

Parkování

1

Komunikace

Asfaltová

Doprava

Vlak, Silnice, MHD, Autobus

Elektřina

230V, 400V

Odpad

Jímka

Lokalita

Světelská 139, Liberec

Velikost

4 pokoje

Obec

Liberec

Stav objektu

Dobrý

Typ domu

Patrový

Umístění objektu

Klidná část obce

Energetická náročnost budovy

F - Velmi nehospodárná

Bezbariérový

ne

Telekomunikace

Internet

Voda

Dálkový vodovod

Plyn

Plynovod

Topení

Lokální tuhá paliva, Ústřední plynové

Plocha zastavěná

312

Sklep

ano

Výtah

ne

Ukazatel ENB

223

Podle vyhlášky

vyhláška 78/2013 Sb

Půdní vestavba

ne

Terasa

Ano

Míst k parkování

3