Pronájem bytu 1+kk, 33 m2 - Liberec - Starý Harcov, ul. Sosnová

Rezervace

pronajato

Ev. číslo zakázky

N50520

Popis nemovitosti

Tímto Vám nabízím k pronájmu velmi zajímavý byt 1+kk o výměře 33,5 m2 s lodžií, který se nachází v 5. nadzemním podlaží bytového domu známého jako "Wolkerák". Tento unikátní obytný solitér se nachází na jedinečném místě na úpatí hor v oblíbené čtvrti Starý Harcov - Lidové sady. Byt nabízí překrásný výhled na Liberec a na protější Ještědský hřeben.

Wolkerák patří mezi nejzajímavější panelové domy v Liberci a svým tvarem do oblouku přitahuje pozornost. Prostor před domem je opatřen terasou s příjemným posezením na lavičkách a je zde umístěno několik velkých kameninových květináčů osázených okrasnými dřevinami a květinami. Celý prostor má novou dlažbu, což přispívá k celkovému komfortu a estetickému dojmu. Parkování je možné na přilehlých parkovištích.

Historie tohoto domu je stejně zajímavá jako samotný projekt. Jaromír Vacek, který se pustil do realizace Wolkeráku, pracoval pod vedením Karla Hubáčka, zakladatele dominanty Liberce – Ještědu. Byl to pravděpodobně právě Karel Hubáček, který navrhl umístění tohoto bytového domu na úpatí hor, což přidává celému projektu na výjimečnosti.

Byt na Wolkeráku vřele doporučuji nejen kvůli této krásné historii, ale především kvůli jeho umístění v přírodě. Město a všechny jeho služby jsou přitom na dosah ruky, což zajišťuje ideální kombinaci klidu a dostupnosti městské infrastruktury.

Dispozice bytu je 1+kk s užitnou plochou 33,5 m2. Byt má zrekonstruovanou koupelnu, základně vybavenou kuchyňku, a hlavní místnost. Hlavní místnost je vybavená psacím stolem, postelemi, a setem stolu, a dvou židlí, na posezení. V předsíni se nachází velká úložná skříň s posuvnými dveřmi. Výjimečností bytu je prostorná lodžie, ze které je nádherný výhled na město Liberec, a Ještědský hřeben, kde se dají sledovat nádherné západy slunce. Byt je ve velmi dobrém stavu.

Zaujala Vás tato nabídka? Neváhejte mne kontaktovat přes inzertní formulář pro více informací či pro domluvení osobní prohlídky. Tento jedinečný byt, na jedinečném místě může být již brzy Vaším novým domovem. Těším se na Vaše dotazy a případné schůzky.
Jméno *
E-mail *
Telefon *
Zájem o nemovitost:
Zpráva

Typ nabídky

Pronájem

Kategorie nemovitosti

Byty

Byty

1+kk

Okres

Liberec

Plocha užitná

33

Počet podlaží

8

Budova

Cihlová

Poloha objektu

V bloku

Zástavba

Obytná

Zařízený

Částečně

Komunikace

Dlážděná, Asfaltová

Doprava

Silnice, MHD, Autobus

Elektřina

230V

Odpad

Veřejná kanalizace

Lokalita

Sosnová 473/16, Liberec

Obec

Liberec

Stav objektu

Velmi dobrý

Umístění objektu

Klidná část obce

Energetická náročnost budovy

E - Nehospodárná

Telekomunikace

Internet

Voda

Dálkový vodovod

Plyn

Plynovod

Topení

Ústřední plynové

Sklep

ano

Podlaží umístění

5

Výtah

ano

Vlastnictví

Osobní

Ukazatel ENB

2274

Podle vyhlášky

vyhláška 78/2013 Sb